HOME

Welkom


 

       
       

 

De naam KYLIX is gekozen om vertrouwen en degelijkheid uit te stralen.
KYLIX levert uitsluitend topkwaliteit, waaraan geen enkele concessie wordt gedaan.Als producent en internationaal leverancier zorgen wij voor totaal-oplossingen. Van standaard KYLIX-producten tot speciaal voor u ontwikkelde oplossingen. Vanwege de kennis en het voortschrijdend inzicht blijft KYLIX een innoverend producent van trainingsapparatuur.
Het assortiment bestaat onder meer uit, veelal in eigen beheer ontworpen en geproduceerde apparatuur voor het trainen en optimaal in conditie houden van hoofdzakelijk paarden.
Te denken valt hierbij aan trainingsmolens (ook wel stapmolen genoemd), hoefslagoverkappingen en longeerpiste-overkappingen, loopbandtrainers, aquatrainers, solariums, dazenvallen, wasplaatsbenodigdheden, de zelfherstellende hindernis, gsm-geboortemelders en diverse aanverwante producten om uw paard in topconditie te krijgen / houden. 

Onze kwaliteitsproducten worden geleverd aan o.a. maneges, handelaren, trainers van ren-, spring- en dressuurpaarden en eigenaren van paarden.
KYLIX-producten zijn er zowel voor de professional als voor de particulier.

 

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIE-voorwaarden, gedeponeerd ter Griffe van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de aldaar neergelegde tekst en onze aanvullende voorwaarden op deze. De leveringsvoorwaarden worden u op uw verzoek toegezonden.

Tevens kunt u deze voorwaarden op de pagina DOWNLOADS downloaden.

 

Direct contact

Voor direct contact met KYLIX, kunt u de volgende opties kiezen:

E-mail: info@kylix.nl
Telefoon nummer: +31(0)546-577305
Fax nummer: +31(0)546-570300

Mailinglist

* Uw email adres:
* Gewenst formaat:
* Tekens uit afbeelding overtypen: